Projektoplæg til faget Teknologi B

Her på siden kan du finde oplæg til et projektforløb, opstillet på samme måde som et eksamensopgavesæt. Temaet er rygning, og alle teknolgier vil kunne vælges.

I projektforløbet vil eleverne kunne finde størstedelen af den information, de har behov for, igennem teksterne her på netstedet eller ved at bruge de links og litteraturhenvisninger, der findes her under elevsiden for "Teknologi" samt under de andre "Undervisningsområder".

Eleverne kan bruge teksterne som inspiration til at vælge en problemstilling eller til at starte med at orientere sig om temaet.
Eleverne kan desuden hurtigt finde flere relevante tekster inden for de seks projektoplæg her på netstedet ved at surfe rundt både her på 'Undervisning" samt på "Fakta om rygning".

Ved at bruge søgefunktionen her på netstedet vil eleverne nemt kunne finde det her på siden, der er relevant for dem. De vil derfor hurtigt kunne skabe sig et overblik over det valgte problem, som de arbejder med.

Ved at bruge funktionen "Presseklip" vil eleverne kunne få et overblik over alle de avisartikler, der har været om rygning siden august 2000. Det er korte beskrivelser af artiklerne. De artikler, der er relevante, må eleverne finde frem til selv, eventuelt over nettet.

 

Projektoplægget kan hentes som pdf-fil her.