Australsk rygeafvænningsprogram

http://www.quitnow.gov.au/
Telefonlinie og kampagne til rygeafvænning.

Cyberhus.dk
www.cyberhus.dk
Cyberhus.dk er en del af landsorganisationen Ungdommens Vel, der arbejder for udsatte børn og unge. Cyberhus.dk fungerer som et virtuelt klubhus for børn og unge, og tilbyder blandt andet anonym online chat-rådgivning udført af kompetente medarbejdere, der alle har (eller er ved at tage) en godkendt børne- og unge uddannelse.

Stoplinien.dk
http://www.stoplinien.dk/
Stoplinien.dk er udviklet som et led i Sundhedsstyrelsens indsats for at informere borgere om rygning og rygestop – samt for at motivere og hjælpe rygere til at holde op med at ryge.

Rygestop og vægtøgning
www.netdoktor.dk/tema/rygning/vingummi.htm
Vingummi er bedre end cigaretter. Indlæg på netdoktot om at dæmpe nikotinhunger med mad og søde sager.

Kræftens Bekæmpelse Tobak
http://www.cancer.dk/forebyg/bliv-roegfri/
Kræftens Bekæmpelses hjemmeside om tobak, rygning og rygestop.

The Quit Smoking Company
www.quitsmoking.com/index.html
Der er firmaer, der tjener penge på, at andre holder op med at ryge. Her kan du eksempelvis købe softwarepakken "The Smoke Zapper video game".

Xhale.dk - når du vil stoppe med at ryge
www.xhale.dk
Gratis rygestopprogram på nettet for unge. Skriv med andre unge, få gratis sms og e-mail støtte, skriv til brevkassen, se klamme film og billeder, test dig selv og meget mere. 

Dit Digitale Stopprogram for "voksne"
http://www.ddsp.dk/
Få gratis hjælp til dit rygestop eller til at nedtrappe dit forbrug af nikotinpræparater. Dit Digitale Stopprogram er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks Apotekerforening, Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse.