Da det i august 2007 blev forbudt at ryge på caféer og restauranter i Danmark, var den danske tobaksproducent House of Prince tilsyneladende bekymret for, om salget af cigaretter ville falde. Derfor tilbød de ejere af caféer at købe billige rygekabiner, varmelamper, tæpper og lys, så rygerne kunne få lune og hyggelige udendørs steder at ryge.

Nogle syntes, at House of Prince prøvede at lokke caféerne til at indrette lækre udendørs områder, hvor folk ville ryge en masse af deres cigaretter. Selv sagde de, at rygeforbuddet handlede om at forhindre passiv rygning, derfor var det i orden at give rygerne ordentlige muligheder for at ryge udenfor.

Gratis tur til Stockholm og Oslo
De inviterede også caféejerne og restauratørerne på gratis "studieture" til Stockholm og Oslo for at se, hvordan svenskerne og nordmændene taklede rygeforbuddet ved at indrette rygerum og udendørs rygeområder. Bag rejserne stod House of Prince og Philip Morris. Her kan du læse en artikel fra Politiken.dk, der skriver om de gratis ture til Stockholm og Oslo.