Elever underskriver ikkeryger-kontrakt 

02.12.10

Storrygende skolelever bloklerede nærmest indgangen til Kastrupgårdsskolen nær København sidste år. Derfor har skolen takket ja til at være med i Kræftens Bekæmpelses landsdækkende projekt X:IT. Projektet går ud på, at eleverne i 7., 8., og 9. klasse fra 100...[mere]

Læs mere...

Vi du påvirke tobaksreglene i EU 

18.11.10

I 2011 skal det nuværende EU-direktiv om fremstilling, præsentation og slag af tobaksvarer revideres. Derfor er der nu en høring om, hvilke ændringer, der skal være i direktivet. Denne høring er åben for både eksperter og ”almindelige” borgere.Reglerne i EU har...[mere]

Læs mere...

Test og vind 

29.09.10

Hjælp Kræftens Bekæmpelse med at teste oplægget til en reklamefilm for det gratis rygestop for unge på websiden Xhale.dk.

Blandt besvarelserne trækker vi lod om to biografbilletter, som kan bruges i alle Nordisk films biografer.

Gå til film og spørgeskema[mere]

Læs mere...

Urtecigaretter er skadelige 

26.07.10

I nogle helsekostbutikker kan man købe urtecigaretter uden tobak og nikotin. Men tro ikke, at urtecigaretterne er fulde af vitaminer og kan erstatte gulerødder og broccoli. Urtecigaretter er skadelige, præcis som almindlige smøger.

Brændte urter kan give kræftNår man...[mere]

Læs mere...

Skoler i hovedstaden sløser med rygeregler 

02.03.10

Mindre kontrol på skolerne i Region Hovedstaden betyder større risiko for at blive ryger end i andre landsdele. Det vurderer Kræftens Bekæmpelse på baggrund af en ny undersøgelse om geografiske forskelle i folkeskolers rygepolitikker.

Læs mere om undersøgelsen.

[mere]

Læs mere...