Vidste du, at tobaksindustrien putter sødestoffer i tobakken, der gør det nemmere for dig og dine venner at begynde at ryge?
 
Der er i dag regler for, hvad der må tilsættes i produkter som mælk og smør. Men hvor utroligt det end lyder, er der i Danmark ingen regler for, hvilke stoffer tobaksindustrien må putte i tobak.

Den nye kampagne Dropsliktobak.nu ønsker at sætte en effektiv stopper for tobaksindustriens bevidste anvendelse af søde tilsætningsstoffer i tobak, så unge under 18 år ikke lokkes til at ryge. Et særligt fokusområde er den søde vandpibetobak.

Vær med til at stoppe tobaksindustriens metoder sammen med Kræftens Bekæmpelse.
 
Gå til gruppen på Facebook og bak op om initiativet sammen med andre Facebook brugere. Så sender Kræftens Bekæmpelse en kraftig opfordring til ministeren om at forbyde alle de sødestoffer i tobak, der kan mistænkes for at gøre det nemmere for børn og unge at begynde at ryge.
 
På kampagne sitet www.dropsliktobak.nu kan du desuden vinde en bærbar HP Pavilion dv6-1299eo, spille tobaksbaron, læse om den skadelige vandpibetobak og deltage i debatten.